De leukste week van jouw zomervakantie!

Strandkamp in Bakkum en Schoorl

Vijf dagen lang survival op het strand, in de zee, in de lagune & in de duinen. Een geweldig leuk zomerkamp vol actie, avontuur en leuke spellen. Bij het strandkamp staat de week in het teken van stoere strandactiviteiten zoals brandingraften, surfen, mega katapult bouwen en korren.

Elke dag is gevuld met andere activiteiten en spellen, zodat elke dag weer een nieuwe beleving is met nieuwe avonturen voor jouw en je vriendjes of vriendinnetjes. Dit strandkamp is zeker weten de spectaculairste week van je vakantie!

Het strandkamp kan worden geboekt als dagkamp of met overnachting in onze beachfarm.

Dit jaar zijn er weer strandkamp zomerkampen in:

  • Schoorl (Camperduin) | Met of zonder overnachting, kijk bij data en kosten voor de actuele beschikbaarheid.
  • Bakkum aan Zee | Dagkamp (zonder overnachting), kijk bij data en kosten voor de actuele beschikbaarheid.

 

Of neem vrijblijvend een optie op één van de strandkampweken!

Wil je een dagje meekijken, de activiteiten uitproberen en een aantal instructeurs ontmoeten? Kom dan naar de open dag!

Tijdens het strandkamp vinden heel veel toffe activiteiten plaats in en rondom het strand. Wat dacht je bijvoorbeeld van powerkiten of bodyboarden? Hieronder vindt je een aantal van onze activiteiten. Dit zijn slechts een aantal voorbeelden, gedurende de week zullen er veel meer activiteiten plaatsvinden!

Brandingraften

Bij brandingraften ga je met een grote rubberboot de zee op om de golven te overmeesteren met je team. Wie komt verder de zee op en vooral… wie kan blijven zitten zonder overboord te vallen? Wie is de King of the Raft…? Adrenalinekick gegarandeerd!

Powerkiten

Een grote vlieger leren sturen zoals een echte kitesurfer dat doet! Een hele gave activiteit waarbij je je eigen krachten leert kennen… Aan het einde van de sessie kun je misschien wel een “loop” maken! Voor elke leeftijd hebben we een maat vlieger en de allerkleinsten hangen samen met de instructeur aan de vlieger.

Bodyboarden

Dit is 100% fun! Met een klein boardje surf je mee op de golven richting het strand. Dit is een gevoel dat nergens anders mee te vergelijken is! Let op: Het is wel verslavend…!

Mega katapult maken

Het strandkamp van 2016 zal in het teken staan van ‘survival’, wie kan er overleven op het strand zoals Expeditie Robinson…? Samen met een team ga je deze week een megagrote katapult bouwen om het land van de tegenstander uiteindelijk te overwinnen. Wie is de slimste en bouwt de sterkste katapult…?

 

Wil je een dagje meekijken, de activiteiten uitproberen en een aantal instructeurs ontmoeten? Kom dan naar de open dag!

Datum

Camperduin

Castricum

23 juli t/m 27 juli
€ 265,- BOEK NU VOLGEBOEKT
30 juli t/m 3 augustus
€ 250,- BOEK NU  € 250,- BOEK NU
6 augustus t/m 10 augustus
€ 250,- BOEK NU  € 250,- BOEK NU
13 augustus t/m 17 augustus
€ 250,- BOEK NU  € 250,- BOEK NU
20 augustus t/m 24 augustus
€ 250,- BOEK NU  € 250,- BOEK NU
27 augustus t/m 30 augustus
€ 265,- BOEK NU  € 265,- BOEK NU

 Of neem vrijblijvend een optie op één van de weken!

Dagkamp

Deze prijs is inclusief begeleiding, alle materiaal, lunch, btw & verzekeringen.

Leeftijden

7 T/M 11 JAAR
12 T/M 15 JAAR

Strandkamp inclusief overnachting

De extra kosten zijn € 220,-. Deze prijs is inclusief overnachting op basis van 4 nachten in de beachfarm, 4 x ontbijt & diner, 5 x lunch, begeleiding, alle materiaal, verzekeringen & BTW. Alleen boekbaar voor 12+ *Optioneel bij te boeken voor het strandkamp inclusief overnachting is fietsverhuur (€35,-)

Leeftijden
12 T/M 15 JAAR

Wil je een dagje meekijken, de activiteiten uitproberen en een aantal instructeurs ontmoeten? Kom dan naar de open dag!

Tijdens het strandkamp in Camperduin is het voor de oudere kinderen (12 t/m 15 jaar) mogelijk te blijven overnachten in de ‘Beachfarm’; een gezellige groepsaccommodatie op korte afstand van het strandkamp. Deze accommodatie is speciaal ingericht door het team van Quiksilver Surfschool, een hawaïachtige sfeer kun je dus zeker verwachten! We hebben een professioneel team aan reisleiding geselecteerd om het zomerkamp te begeleiden om ervoor te zorgen dat kinderen zich snel op hun gemak zullen voelen. Dit team zorgt uiteraard voor een leuk avondprogramma waarbij een bonte avond natuurlijk niet kan missen!

Faciliteiten

De ‘Beachfarm’ is een grote accommodatie met veel mogelijkheden op een prachtige locatie in de polder van Camperduin. De accommodatie beschikt over een grote gezamenlijke ruimte, waar kinderen spelletjes kunnen spelen of even kunnen chillen. Hier vindt ook het eten en het avondprogramma plaats. De Beachfarm beschikt over kleine slaapzalen, zodat kinderen rustig kunnen slapen. Wij zorgen voor kamerindeling op basis van geslacht, leeftijd en vriendjes & vriendinnetjes of zusjes & broertjes die bij elkaar willen. Bij iedere slaapruimte is er genoeg sanitair aanwezig. Tevens beschikt de Beachfarm over een grote buitenruimte.

Avondprogramma

Ons team van reisleiding is ervaren in het begeleiden van kinderen en zorgen voor een leuk avondprogramma. Wat dacht je van een kampvuur, het weerwolvenspel of een bonte avond!

Begin –en eindtijden

Het strandkamp start op maandagochtend om 10:00 in Camperduin. Het adres is Heereweg 403, 1871 GL in Schoorl (Camperduin). Vrijdag om 16:00 kunnen de kinderen hier ook weer op worden gehaald. Wij zorgen dat de bagage van en naar de Beachfarm wordt gebracht.

Mocht het niet uitkomen om kinderen maandagochtend te brengen, dan is het tegen bijbetaling mogelijk om de kinderen op zondagavond te brengen. De kosten voor de extra overnachting bedragen €50,-

Fiets

De groepsaccommodatie ligt op fietsafstand van het strandkamp, kinderen dienen zelf een fiets mee te nemen. Mocht dit niet mogelijk zijn, dan kan er een fiets gehuurd worden voor €35,-. Dit komt bovenop de prijs voor het strandkamp.

FOTO’S
ZIE HIER FOTO’S DE WAKER IN PETTEN

 

Wil je een dagje meekijken, de activiteiten uitproberen en een aantal instructeurs ontmoeten? Kom dan naar de open dag!

De prijs voor het dagkamp is vanaf €240,-

Deze prijs is inclusief begeleiding, alle materiaal, lunch, btw & verzekeringen.

De prijs voor het strandkamp inclusief overnachting bedraagt €470,-*

Deze prijs is inclusief overnachting op basis van 4 nachten in de beachfarm, 4 x ontbijt & diner, 5 x lunch, begeleiding, alle materiaal, verzekeringen & BTW.

 

*Optioneel bij te boeken voor het strandkamp inclusief overnachting zijn fietsverhuur (€35,-)

 

Wil je een dagje meekijken, de activiteiten uitproberen en een aantal instructeurs ontmoeten? Kom dan naar de open dag!

MEER INFO EN RESERVERINGEN

Mijn kinderen willen graag bij vriendjes of vriendinnetjes in dezelfde groep geplaatst worden, kan dat?

Jazeker, wij houden hier altijd rekening mee. Geef je voorkeur aan bij “opmerkingen” onderaan het aanmeldingsformulier.

Hoe groot zijn de groepen normaal gesproken?

De groepsgrootte verschilt per week en ligt gemiddeld rond de 15 kinderen per groep. Bij een grotere groep worden kinderen in kleinere groepen geplaatst, zodat een goede groepsdynamiek en veiligheid gewaarborgd blijft en we persoonlijke aandacht kunnen geven.

Is het strandkamp geschikt voor kinderen die alleen komen?

Ja, je zal zeker niet de enige zijn. Het kan zelfs extra leuk zijn, zodat je tijdens het strandkamp nieuwe vriendjes en vriendinnetjes kunt maken! Omdat kinderen altijd in dezelfde leeftijdscategorie geplaatst worden en meerdere kinderen alleen komen, maak je snel contact. Daarnaast zorgen onze instructeurs en begeleiders ervoor dat iedereen zich op zijn of haar gemak voelt en elkaar snel leert kennen.

Is het strandkamp geschikt voor kinderen met een bijzonderheid?

Ja, hoewel onze instructeurs en begeleiders niet gespecialiseerd zijn in het begeleiden van kinderen met bijzonderheden zoals ADHD, zijn zij hier wel ervaren en kundig in door jarenlange ervaring in het begeleiden van kinderen. Geef bij het aanmelden bij ‘opmerkingen’ aan om welke bijzonderheid het gaat of neem persoonlijk even contact op met ons.

Houden jullie rekening met dieetwensen en allergiën?

Ja, op het aanmeldingsformulier kun je dit aangeven en wij zullen hier rekening mee houden.

Wat is het grootste verschil tussen een surfkamp en strandkamp?

Bij het surfkamp wordt, mits de omstandigheden het toelaten, elke dag gesurft. De focus ligt dus echt bij het golfsurfen en kinderen volgen een lesprogramma zodat zij elke dag weer iets bijleren. Bij het strandkamp is surfen een los onderdeel van het kamp en weegt net zo zwaar als andere activiteiten zoals zorbing, raften of strandspellen. Daarnaast is het surfkamp het meeste geschikt voor iets oudere kinderen en het strandkamp past het beste bij wat jongere kinderen.

Wat doen jullie bij slecht weer?

Het strandkamp gaat altijd door. Bij slecht weer hebben we een alternatief programma klaar staan in een binnenruimte.

Heb je meer vragen?

Neem gerust contact met ons op! Je kunt ons bereiken op 072 509 2773 of door een mailtje te sturen naar info@beachproof.nl

Een dag uit het strandkamp

Hieronder is een voorbeelddag geschetst zoals deze zou kunnen plaatsvinden. In werkelijkheid passen we de activiteiten aan op weersomstandigheden. We zorgen elke dag voor een wisselend programma zodat elke dag uniek is!

Dagkamp

10:00 – 10:30 Samenwerkingsspel & gezamenlijk opbouwen strandkamp

10:30 – 11:30 Survivalspellen: Vlotten bouwen & water dragen

11:30 – 12:00 Tijd om te chillen op het kamp

12:00 – 13:30 Golfsurfles

13:30 – 15:00 Brandingraften

15:00 – 15:30 Jutterskunst

15:30 – 16:00 Eindspel en afbouwen strandkamp

 

Inclusief overnachting

 

08:30 – 09:30 Opstaan, ontbijten en klaarmaken voor vertrek naar het strand

09:30 – 09:45 Gezamenlijk fietsen naar het strandkamp

10:00 – 16:00 Programma zoals hierboven beschreven staat

16:00 – 16:15 Gezamenlijk fietsen naar de beachfarm

16:30 – 18:00 Zelf in te delen

18:00 – 19:00 Avondeten

19:30 – 21:00 Bonte avond!

 

Wil je een dagje meekijken, de activiteiten uitproberen en een aantal instructeurs ontmoeten? Kom dan naar de open dag!

Dagkamp

Iedere dag krijgen de kinderen een gezonde en voedzame lunch op het strandpaviljoen. Dit is tevens het moment om even uit te rusten van alle activiteiten. Tijdens de lunch wordt er gezorgd voor voldoende drinken. Buiten de lunch om plannen we genoeg rustmomenten in zodat kinderen goed drinken, zich in kunnen smeren en een tussendoortje kunnen nemen.

Strandkamp met overnachting

Bij het zomerkamp wordt er iedere dag gezorgd voor een uitgebreid ontbijt met muesli, melk, diverse broodjes, divers beleg, jus d’orange, thee en fruit. De lunch vindt plaats bij de strandpaviljoens en het diner vindt plaats bij de groepsaccommodatie in de binnen –of buitenruimte. Het diner is iedere dag gezond en gevarieerd. We houden rekening met dieetwensen en/of allergiën, dit kan op het boekingsformulier worden aangegeven.

Wil je een dagje meekijken, de activiteiten uitproberen en een aantal instructeurs ontmoeten? Kom dan naar de open dag!

Reddingsbrigade Nederland

Onze coaches zijn opgeleid door Reddingsbrigade Nederland en zijn volwaardig lifeguard. In samenwerking met lokale reddingsbrigades zorgen wij voor een veilige leer –en speelomgeving. Daarnaast onderwijzen onze instructeurs kinderen in het herkennen van stromingen en andere gevaarlijke situaties die zich kunnen voordoen op zee. “Zeekennis” is een belangrijk onderdeel geworden van het surfkamp.

ASI / ISA

Onze surfinstructeurs zijn ISA of ASI gekwalificeerd. Dit zijn twee internationaal erkende opleidingen en worden overal ter wereld toegepast.

Surfbenelux

Quiksilver surfschool is aangesloten bij de Surfbenelux en werkt volgens een leerlingvolgsysteem om elk individu zo persoonlijk mogelijk te kunnen begeleiden. Quiksilver surfschool is vorig jaar gestart met het begeleiden van het talententeam waarbij vier lokale talenten extra worden ondersteund en gecoacht door onze topcoaches.

VeBon & Tüv

Wij zijn als surfschool aangesloten bij de VeBon (Vereniging van Buitensport Ondernemingen Nederland). Dit is de belangrijkste brancheorganisatie voor buitensport ondernemers. VeBon waarborgt de kwaliteit van haar leden door middel van kwaliteitseisen te toetsen van instructeurs, materialen (Tüv) en bedrijfsprocessen.

Reisleiding

Wij stellen zeer hoge eisen aan onze instructeurs en reisleiding. Onze belangrijkste waarde is de veiligheid garanderen van de kinderen die bij ons aan een surfkamp deelnemen. Buiten de certificeringen om, leiden wij instructeurs en assistentes ook intern op. Daarnaast zijn onze instructeurs zeer enthousiast en hebben meerdere jaren ervaren in het begeleiden van kinderen.

Wil je een dagje meekijken, de activiteiten uitproberen en een aantal instructeurs ontmoeten? Kom dan naar de open dag!