Voor het eerst op vakantie in Nederland zonder je ouders

Jongerenvakantie

5 DAGEN OP VAKANTIE ZONDER JE OUDERS

Wij bieden voor de oudere leeftijdscategorie (12 t/m 15 jaar) een overnachtingskamp aan in onze ‘Beachfarm’; een groepsaccommodatie die we speciaal hebben ingericht! De beachfarm ligt op een fantastische plek en op fietsafstand van het surfkamp. De beachfarm heeft een echte surfuitstraling en doet erg gezellig aan. Daarnaast zorgt het enthousiasme van onze begeleiders voor een onvergetelijke vakantie!

Faciliteiten
De groepsaccommodatie bestaat uit een grote en sfeervolle binnen –en buitenruimte zodat kinderen de ruimte hebben om te chillen of spelen. Hier vindt tevens het avondprogramma en ontbijt & diner plaats. Het slaapgedeelte bestaat uit meerdere slaapzalen, zodat kinderen met leeftijdsgenootjes op een kamer zitten en rustig kunnen slapen. Iedere kamer bestaat uit voldoende sanitair.

Avondprogramma
Ons team zorgt elke avond voor een te gek programma waar kinderen aan mee kunnen doen. Een kampvuur, bonte avond, movienight en ‘weerwolfavond’ mag hier natuurlijk niet aan ontbreken! Kortom, niet alleen overdag staan er leuke dingen op het programma…

Begin –en eindtijden
De kinderen verzamelen maandagochtend om 10:00  bij onze surfschool in Camperduin, zodat kinderen gelijk aan het programma op het strand kunnen deelnemen. Wij zorgen dat de bagage naar de groepsaccommodatie gebracht wordt. Aan het einde van de week kunnen de kinderen ook hier weer opgehaald worden.

Fiets
Voor het surfkamp dienen kinderen hun eigen fiets mee te nemen. Is dit echter niet mogelijk, dan kan er een fiets gehuurd worden voor €35,- voor de hele week. Als dit van toepassing is, kan dit aangegeven worden op het boekingsformulier.

Aantallen locatie
Voor dit zomerkamp geldt een minimum aantal deelnemers van 8 en maximaal 40 deelnemers.

 

Wil je een dagje meekijken, de activiteiten uitproberen en een aantal instructeurs ontmoeten? Kom dan naar de open dag!

HET LEUKSTE SURFKAMP VAN NOORD-HOLLAND

Doe mee aan het leukste zomerkamp van Noord-Holland! Het surfkamp van De Jongens uit Schoorl is iedere zomervakantie weer een grote spektakel met de leukste activiteiten op drie verschillende locaties. Vijf dagen lang surfen en lol maken op het strand! Het surfkamp bestaat uit twee dagdelen waarbij er altijd een dagdeel wordt gesurft en een dagdeel een andere activiteit gedaan wordt. Je krijgt les van ervaren, gecertificeerde instructeurs die altijd in zijn voor een grap of een potje ‘duimworstelen’ met onze beroemde én beruchte instructeur Thor. Naast de surflessen gaan we onder andere longboarden, powerkiten en brandingraften. Kortom, het surfkamp is één groot feest die je niet mag missen!

Gedurende de week worden foto’s genomen die je aan het einde van de week kosteloos mee kunt nemen naar huis zodat de herinneringen nog jaren bewaard blijven. Aan het einde van de week staat er een expression session op het programma, een funwedstrijd met alleen maar winnaars. Je ontvangt tevens je golfsurfdiploma.

 

Wil je een dagje meekijken, de activiteiten uitproberen en een aantal instructeurs ontmoeten? Kom dan naar de open dag!

HET LEUKSTE KITESURFKAMP VAN NOORD-HOLLAND

Beleef de meest spectaculaire watersport van dit moment! Kitesurfen is de afgelopen jaren flink in populariteit gegroeid. En terecht, want deze sport zorgt ervoor dat de adrenaline door je heen giert! Niets is te vergelijken met het gevoel van kitesurfen. Nederland is daarbij het perfecte kiteland, het waait namelijk vaak en de ondergrond is veilig. Niet voor niets komen wereldkampioenen Kevin Langeree en Youri zoon uit Nederland… Leer nu deze unieke watersport onder begeleiding van onze enthousiaste instructeurs!

In vijf dagen krijg je de opleiding tot zelfstandig kitesurfer, zodat je na dit kitesurfcamp zelf veilig het water op kunt gaan. De lessen zijn ingedeeld volgens een stappenplan zodat je iedere dag weer wat bijleert. Naast dit stappenplan vind er een demonstratie plaats van een prof kitesurfer! Aan het einde van de week ontvang je een officieel IKO certificaat waarmee je overal ter wereld kitespullen kunt huren en aan kan geven wat jouw niveau is. Gedurende de week worden er foto’s genomen die je als bewijs en herinnering kosteloos mee kunt nemen!

Het kitesurfkamp vindt plaats op het strand van Camperduin en wordt tijdens verschillende weken van de zomervakantie georganiseerd. In de eerste vier weken van de zomervakantie is het kitesurfkamp uitsluitend te boeken inclusief overnachting, tijdens de laatste twee weken van de zomervakantie is het een ‘dagkamp’ en slaap je dus gewoon in je eigen bed. Het kitesurfkamp is voor jongeren in de leeftijd van 14 t/m 18 jaar. Ervaring is niet nodig!

Basiskamp
Het basiskamp is een gezellige hang-out met zitzakken, een tent en leuke aankleding. Tussen de activiteiten door kun je hier lekker chillen. Kun je niet zo goed stilzitten? Geen probleem, er liggen altijd indoboards of slacklines klaar om je balans te oefenen voor het kitesurfen.

 

Wil je een dagje meekijken, de activiteiten uitproberen en een aantal instructeurs ontmoeten? Kom dan naar de open dag!

KITESURFKAMP INCLUSIEF OVERNACHTING

08:30 – 09:30 Ontbijten
09:30 – 09:45 Gezamenlijk fietsen naar het kitesurfkamp
10:00 – 16:00 Programma zoals hierboven staat beschreven
16:00 – 16:15 Gezamenlijk fietsen naar de accommodatie
16:30 – 18:00 Vrije tijd
18:00 – 19:00 Diner
19:30 – 21:00 Bonte avond!

GOLSURFCAMP INCLUSIEF OVERNACHTING

08:30 – 09:30 Opstaan, ontbijten en klaarmaken voor de dag
09:30 – 09:45 Gezamenlijk fietsen naar het surfkamp
10:00 – 16:00 Programma zoals hierboven beschreven staat
16:00 – 16:15 Gezamenlijk terug fietsen
16:15 – 18:00 Eigen tijd, zelf in te delen
18:00 – 19:00 Diner
19:30 – 21:00 Kampvuur & ‘weerwolvenspel’

Wil je een dagje meekijken, de activiteiten uitproberen en een aantal instructeurs ontmoeten? Kom dan naar de open dag!

Elke dag zorgt de reisleiding voor heerlijke en gezonde maaltijden zodat je er volop tegenaan kunt! Het ontbijt is uitgebreid en bestaat uit diverse broodjes, muesli, jus d’orange, diverse beleg en thee of koffie. De lunch vindt plaats bij het strandpaviljoen en is gevarieerd en gezond. Tevens is er elke avond een heerlijk diner. Wij zorgen ook voor tussendoortjes en genoeg drinken tussen de activiteiten door.

 

Wil je een dagje meekijken, de activiteiten uitproberen en een aantal instructeurs ontmoeten? Kom dan naar de open dag!

Certificeringen

IKO

IKO is hét keurmerk voor kitesurfscholen wereldwijd en toonaangevend in het streven naar de hoogste standaarden van coaching, veiligheid en materiaal. Onze instructeurs hebben een IKO opleiding genoten en zijn bevoegd om les te geven.

Reddingsbrigade Nederland

Alle instructeurs zijn opgeleid tot lifeguard en hebben kennis en ervaring in het verlenen van EHBO. Onze instructeurs herkennen gevaarlijke situaties op zee en weten hier goed mee om te gaan. Daarnaast is educatie (zeekennis) onderdeel van onze zomerkampen, zodat leerlingen na een cursus bij Quiksilver Surfschool beter zijn opgeleid om zelfstandig te kunnen (kite)surfen.

VeBon

VeBon is de belangrijkste belangenorganisatie voor buitensportondernemingen in Nederland. Zij keuren de veiligheid, de kwaliteit van lesgeven, materiaal en toetsen bedrijfsprocessen en service. Via het Tüv keurmerk wordt ieder jaar het materiaal gekeurd op veiligheid en kwaliteit.

 

Wil je een dagje meekijken, de activiteiten uitproberen en een aantal instructeurs ontmoeten? Kom dan naar de open dag!