Zomerkampen

Quiksilver Surfschool organiseert drie uitdagende zomerkampen in Noord-Holland. Bij het surfkamp ga je een week lang surfen en chillen op het strand of survival op het strand en in de duinen. Je krijgt les van enthousiaste instructeurs en er gaan geruchten dat de Nederlands Kampioene een les gaat geven! De surflessen worden gegeven op verschillende niveaus van cook tot crack. Aan het eind van de week, ontvang je een golfsurfdiploma! Zeker weten de leukste week van je vakantie! Wees gewaarschuwd: Golfsurfen is verslavend!

Bij het strandkamp staat de week in het teken van de leuke strand activiteiten zoals brandingraften, beachvolleybal, golfsurfen, zorben, bodyboarden en stoere survival activiteiten als boogschieten en mega katapulten bouwen. Kortom je hoeft je deze week geen moment te vervelen op dit uitdagende kamp.

Tijdens het kitesurfkamp wordt je binnen een week opgeleid tot zelfstandig kitesurfer. Je krijgt les van ervaren instructeurs van Northwest kiteboarding. Buiten het kitesurfen om, doe je ook andere te gekke activiteiten zoals brandingraften en golfsurfen! Dit wil je niet missen!

De Zomerkampen