Het Team van Quiksilver Surfschool

Maak kennis met ons enthousiaste en sportieve team! Onze instructeurs zijn IKO/ISA gecertificeerd en zijn door Reddingsbrigade Nederland opgeleid tot lifeguard. Dit gecombineerd met jarenlange ervaring en kennis zorgt voor een professionele en veilige aanpak.

  Krijn

  Net als Richard heeft Krijn de Academie voor Lichamelijke Opvoeding (ALO) doorlopen. Krijn weet mensen te raken en te motiveren. Organiseren zit hem in het bloed. Krijn is een vervent freeride snowboarder en is ‘s winters regelmatig in de sneeuw te vinden om wat ‘poeder te rijden’! Vorig jaar is hij (op zijn 40ste!) nog Nederlands kampioen free ride geworden.

  Richard

  Richard is een gepassioneerd surfer en snowboarder. Als het werk het toelaat is hij soms ‘even’ weg om een golf te pakken in ‘onze voortuin’. Dat nemen we hem niet kwalijk, want daarna is hij weer helemaal opgeladen om er keihard tegen aan te gaan. Als het aan Richard ligt is ons kantoor binnenkort op het strand! 50 meter lopen vindt hij toch iets te ver worden.

  Nienke

  Nienke is onze surfgodin. Haar motto is: Een dag niet gesurft is een dag niet geleefd. Zij heeft toen ze heel klein was (14 jaar terug) bij Richard leren surfen. Nu surft ze cirkels om Richard heen. Ze is namelijk Nederlands kampioene surfen . Een voorbeeld voor alle kids die bij ons surflessen volgen of aan de camps meedoen. In de winter is Nienke vaak in een warm land met hoge golven en organiseert ze zelf ook surfreizen met haar eigen bedrijfje ‘Single Fin’

  Thomas

  Het motto van Thomas is: Je moet eerst een paar keer op je bek gaan voordat je iets kan. Binnen een jaar heeft hij bij De jongens leren surfen, skaten, slacklinen en snowboarden. Binnen dit jaar heeft Thomas dan ook menig surfboard in tweeën gebroken. Op het eerste gezicht lijkt het een gevaarlijk beest, maar hij is met name heel lief met vrouwen en kinderen.

  Daan

  Natuurlijk wordt ik erg blij van surfen en af en toe breekt er een plank. Naast zomers surfen ben ik in de winter zoveel mogelijk in de sneeuw, ook de sportschool en een mooi mountainbike parcours zijn nodig om mij bezig te houden.  Net zoals alle jongens is surfen mijn hobby, het is dan ook erg fijn om in een professioneel team te werken dat dezelfde hobby’s en gevoel met de natuur deelt.

  Caspian

  Cas is onze jongen uit Den Haag. Studeert aan de Alo en is gek op kitesufen. Net zoals alle jongens kan hij ook een aardig potje snowboarden en surfen. En altijd in voor iets nieuws! Een enthousiasteling dus. Cas werkt inmiddels al vijf jaar voor De Jongens en is komende zomer samen met Krijn het aanspreekpunt voor de surfschool in Castricum.

  Wouter

  Wouter springt in 7 sloten tegelijk. Nee echt, als het zou kunnen. Wouter zoekt z’n grenzen op en gaat daarin soms nét iets te ver. Dat levert dat wel weer spectaculaire beelden op. Verder is Wouter een goude jongen en gek op surfen. Zijn surflessen zijn altijd weer een feestje!

  Luna

  Luna is hardcore surfster en was afgelopen winter te vinden in Nicaragua om zichzelf te verbeteren in het surfen. Ze houdt dus van reizen, gezelligheid en alle kinderen zijn gek van haar. Een vrolijke en positieve instructrice!

  Merel

  Merel is in de afgelopen jaren een belangrijk lid van onze ‘familie’ geworden. Eentje die zich in het afgelopen jaar heeft ontwikkeld als instructrice. Komend jaar is zij verantwoordelijk voor de ‘Beachfarm’ in Camperduin.