Surfclub

Elke week lekker het water in om te surfen?

sURFCLUB

ELKE WEEK IN HET WATER LIGGEN?

Wil je elke week in het water liggen, nieuwe vrienden maken en elke week iets nieuws leren bij je surfinstructeur? Sluit je dan nu aan bij onze surfclub. Je kan lid worden door een Surfpas aan te schaffen. 

Scroll naar beneden voor meer informatie over de Surfpas of neem contact met ons op. 

schooluitje strand

Meer informatie

Bij deze introduceren we de ‘Surfpas’. Met deze pas kan je in het voor, midden of na seizoen de surflessen volgen tegen een gunstige prijs. Wij doen dit om jullie een leertraject aan te bieden. Hierbij gaat het om 3 lesblokken en per les blok worden er 6 weken les gegeven op de zondag en woensdag. Dit betekend dat je met een Surfpas toegang krijgt tot één van de 3 lesblokken (afhankelijk van de surfpas). Gedurende de 6 lesweken zouden we effectiever voortgang kunnen boeken en daarnaast surf je elke week met een vast groepje waardoor meer persoonlijke begeleiding mogelijk is.

Met de Surfpas krijg je toegang tot de surflessen in een bepaald blok. Hieronder hebben we een klein overzichtje voor u gemaakt. (Zie de afbeelding hierboven)

De Surfpas is opgedeeld in 2 mogelijkheden. Je kan een Sunday Surfpas aanschaffen en hiermee krijg je gedurende een lesblok toegang tot de surflessen die op de zondag worden gegeven. De kosten van deze Surfpas bedragen €80,-. Daarnaast hebben we ook een All Inclusive Surfpas, hiermee krijg je toegang tot de surflessen die op de woensdag en zondag gegeven worden gedurende een blok. De kosten van deze Surfpas bedragen €160,-.De Surfpas is altijd inclusief materiaal en de accommodatie voorzieningen van Hookipa Beach.

De 10 rittenkaarten kunt u bij ons inwisselen voor korting op de nieuwe Surfpas.

De korting hangt af van het aantal geldige lessen dat nog tegoed staat op uw 10 rittenkaart. Wij rekenen voor elke (niet gebruikte) les €15,- korting op uw nieuwe Surfpas. (Een teruggave in geld is helaas niet mogelijk)

De Surfpas gaat in de zomer (mei t/m september) in werking.

Quiksilver Surfschool is partner van

Volg ons ook op Social Media