eVENEMENTEN

BIJ WELKE EVENEMENTEN ZIJN WIJ AANWEZIG?

sURFPROJECT

SURFEN IS VOOR IEDEREEN

Camperduin is één van de locaties waar het surfproject langskomt. En we zijn trots op deze samenwerking. Het Surf Project stelt kinderen met het syndroom van Down, autisme en/of ADHD in de gelegenheid om, onder professionele begeleiding van Quiksilver Surfschool, kennis te laten maken met golfsurfen!

Surfen heeft een positief effect op de ontwikkeling van kinderen met een beperking. Het versterkt hun zelfvertrouwen en sociale vaardigheden. Dat blijkt ook uit onderzoek in Groot-Brittannië, waar sommige kinderen nu zelfs op doktersrecept leren surfen. Het is een stoere sport met een positief imago. Normaal gesproken komen kinderen met Down, ADHD of autisme er niet snel mee in aanraking, omdat leren surfen professionele begeleiding vereist. Het Surf Project maakt dit mogelijk in een veilige, aangepaste omgeving met individuele begeleiding door getrainde vrijwilligers.

surfproject

SFEER IMPRESSIE

Drie zondagen in september gaan kinderen onder enthousiaste een-op-eenbegeleiding het water in om te leren surfen. Het project wordt vrijwillig gerund door professionals.

Wil je meer informatie over de locaties, data, aanmeldingen of contact? Klik dan op de button hieronder en ga naar de website van het Surfproject.

Video afspelen

Quiksilver Surfschool is partner van

Volg ons ook op Social Media